Min drømmemail

En mail fra norsk tipping ville nok kommet høyt opp på lista her ja! 100 millioner hadde vært flott! 

Men, de bruker vel helst telefonen har jeg skjønt, så da får vi vel drømme om noe annet! Jeg har flere å komme med!

En mail fra noen som ville ta meg med på og sponse meg med en jorda-rundt-reise ville vært populært! Jeg drømmer om å reise jorda rundt uten å vite reiseruta på forhånd. Det vil si, jeg ønsker å møte opp på flyplassen uten billett, og bare sette meg på et fly som har et ledig sete til meg. Tenk så mye man opplever på en sånn tur! Man vet aldri hvor man er på vei, alt blir bestemt av tilfeldigheter hele veien. Tenk å kunne gjøre dette i et par års tid, det ville vært helt fantastisk!

En annen ting er denne drømmemannen som jeg fremdeles ikke har funnet, og begynner å tvile på om eksisterer i det hele tatt. Jeg vet om en som ser ca. passelig ut, men han er nok ikke tilgjengelig for meg er jeg redd. Uansett, det ville vært ganske fint om han dukket opp snart, og hvorfor ikke ved å sende en mail?

Drømmemail nummer tre måtte vel være om jeg fikk en mail der jeg fikk beskjed om at jeg skal bli frisk. Har endel sykdommer som plager meg med både det ene og det andre, og dette gjør selvsagt at det meste blir vanskelig og slitsomt. Det hadde vært helt fantastisk, fått litt mer livskvalitet og energi...!

Og så har vi den selvsagte, siste. (For at dere skal slippe å lese mange mil er det vel lurt å ikke skrive altfor mye her, selvom jeg kunne fortsatt ganske mye lenger...) Selvsagt hadde det vært ganske fantastisk å få en mail av dere med beskjed om at jeg har vunnet hovedpremien...! Særlig for meg, som sitter med den gamle skolepc'en (som mangler flere taster, har en ufungerende vifte, og er tapet med gaffa både her og der), telefonen min fikk jeg til jul i 2004, og kamera har jeg ikke i det hele tatt. Så det hadde nå vært en ganske fin drømmemail det også!

 

Klikk på bildet eller linken nedenfor for å se hvordan du kan bli en bli med i drømmemail-konkurransen til Hotmail! Det er mulighet å delta både for bloggere og lesere!

Klikk her for mer info!

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

tevilvel

tevilvel

21, Larvik

- hvit hud - rødt hår - fregner - aldri hatt hull i tennene - har en kronisk bulk i den ene neglen - blå øyne med sykt lange vipper - bruker aldri sminke - liker sånne random ting som dette

Kategorier

Arkiv

hits